Fotoshoot bedrijfsfotografie John Beringen Pictwist
Fotoshoot Ondernemer John Beringen
30-03-2018
Fotoshoot bedrijfsfotografie John Beringen Pictwist
Fotoshoot Ondernemer John Beringen
30-03-2018

De coach die opvalt!
 

Als coach ben je nooit alleen! Velen met jou jagen die droom achterna om coach te zijn... hoe val je dus op in de zee van concullega coaches? Hoe zorg je dat potentiële coachees voor jou kiezen?


Zo is Robert Belger de coach achter BelgerCoaching

Hij is een coach die durft te confronteren om zo tot de kern te komen bij zijn coachees. Wil jij ontdekken wie je bent en waar je kracht zit dan zit je bij hem goed!

Robert werkt vanuit vertrouwen, warmte en respect. Hij doet dit met een vleugje humor en een dosis power en komt daarmee snel tot de kern. Als coachee krijg je niet de kans af te dwalen, want Robert stuurt je meteen weer bij en houdt je scherp!

The Making Of

Op een warme zomerse dag, vroeg in de ochtend zijn we aan de slag gegaan. Mariëtte Postma, De persoonlijkheids Stylist heeft de visagie en de kleding styling verzorgd.
Het Personal Brand van BelgerCoaching was al aardig duidelijk, daarom konden we meteen aan de slag met de vertaling van Brand naar Beeld. Hierin is de locatie een belangrijke factor. De locatie bepaald immers voor een groot deel de sfeer. Daarom hebben we voor Robert gekozen voor de Metaal Kathedraal. Dit gebouw is ruim 150 jaar oud en heeft barre tijden doorstaan. Het is er nog en daarom staat het gebouw voor Robert voor kracht, vertrouwen en warmte. De ‘ingrediënten’ van zijn Personal Brand!
 
 • Referentie pictwist
  Ik heb Mariske ingehuurd omdat ik mij als coach wil onderscheiden en ik wil laten zien waarom ik de ideale coach ben voor jou. Om dit te bereiken ben ik er van overtuigd dat je in je communicatie een sfeer moet neerzetten en iets van jezelf moet laten zien. Het product van Mariske, Personal IMAGE Branding, is precies wat in dit kader zocht.

  Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek onderzocht ze waarvoor ik als coach sta. Dit heeft mij goed geholpen in het proces om tot de essentie van mijn coachbedrijf te komen. Met behulp van een moodboard heeft ze haar idee kort omschreven om te checken of we op dezelfde lijn zaten.

  Mariske heeft voor mij de locatie voor de fotoshoot geregeld en ze gaf me tips met betrekking tot kleding- en kleurenkeuze. Ik hoefde alleen maar op de locatie van de fotoshoot te verschijnen, spannend! De sfeer op locatie was erg ontspannen en de samenwerking met visagiste Mariëtte Postma was uitstekend, zij vullen elkaar heel goed aan.

  Het resultaat is echt heel goed geworden! Mijn website straalt precies de sfeer uit waar ik naar op zoek was! Iedereen die zichzelf wil onderscheiden met pakkend beeldmateriaal adviseer ik daarom Mariske in te schakelen.

  Bekijk de website van BelgerCoaching
  Robert Belger
  BelgerCoaching

Mariske Krijgsman

de fotograaf van pictwist


Mariske Krijgsman is de eigenaar van en de fotograaf achter Pictwist. Zij is ervan overtuigd dat het essentieel is foto’s te personaliseren. Om te visualiseren waar jij en jouw bedrijf voor staan! Als bedrijf kies je een communicatie taal. Hier hoort een passende beeldtaal bij. Zij brengt in beeld wat jij wilt zeggen. Haar missie: Alle ondernemers voorzien van een persoonlijke en professionele website, met behulp van passende fotografie! Mariske is ook de drijfveer achter de profielfoto’s van www.linkedinprofielfotograaf.nl Deze blog is vrij te kopiëren en te plaatsen onder vermelding van de bron: Mariske Krijgsman, www.pictwist.nl.