daarom PICTWIST


  • Lekker informeel

  • Rustig en met aandacht

  • Met oog voor detail

  • Eigenzinnig en anders


Fotografie voor de ondernemer - zo doen wij dat!

 

Contact & Aanvraag

Je wordt woest enthousiast van mijn portfolio en denkt: “zichtbaar zijn, dat wil ik ook!”

Neem dan contact met mij op door te mailen, bellen of een berichtje via de website achter te laten. Ik bel je zo spoedig mogelijk om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Offerte

Ik stuur je de offerte. Kan jij je hierin vinden dan zie ik graag je digitale handtekening in mijn inbox. Want na akkoord van de offerte kan het echte werk beginnen en gaan we aan de slag!

De route bepalen

Met een vragenlijst is ontdekken we jouw favoriete pad. We kijken naar de sfeer die jij wenst neer te zetten. Jij kent je bedrijf als geen ander en jij weet vast al heel goed wat je wel en niet wilt. Op deze manier krijg ik ook ik een beeld bij jou en je bedrijf

Heb jij nog geen beeld, stijl of sfeer voor ogen bij je bedrijf? En heb je na het invullen van de ontdekkingslijst nog steeds grote vraagtekens? Let me know, ik help je graag ontdekken.

Organisatie

Het is tijd om de fotoshoot voor te bereiden. Ik regel de locatie, samen prikken we de datum voor de fotoshoot. En jij regelt de attributen. Heb je gekozen voor een stijl, kledingadvies en visagie? Dan neemt De PersoonlijkheidsStylist, Mariëtte Postma, contact met je op. Telefonisch bespreken jullie de gewenste uitstraling. En na afloop heb je een lijstje met de kledingstukken die je (gewassen en perfect gestreken) meebrengt naar de fotoshoot. Nu hoef jij niet dagen vertwijfeld voor je kledingkast te staan.

Fotoshoot

Op de dag van de fotoshoot bekijken we eerst de locatie. We bespreken welke foto’s we waar maken en welke outfits daarbij horen. Ik ga nu de eerste ‘opstelling bouwen’. Jij gaat je klaarmaken voor de eerste shots. Heb je gekozen voor visagie en styling dan neem je eerst plaats bij Mariëtte van De PersoonlijkheidsStylist. Mariëtte zorgt ervoor dat je met natuurlijk ogende visagie de beste versie van jezelf kan laten zien. Je blijft uiteraard wel echt jezelf, want uiteindelijk gaat het om jou. Tijdens het fotograferen geef ik tips en aanwijzingen. Mariëtte kijkt mee voor de styling. Tussendoor bekijken we de foto’s achterop de camera. En we perfectioneren waar nodig. Gezamenlijk komen we tot een verbluffend resultaat.

De foto’s

Wederom binnen 2 weken na onze afspraak ontvang je de definitieve selectie foto’s prachtig bewerkt. Pictwist levert de foto’s altijd in hoge resolutie, zodat je ze op legio verschillende manieren kan inzetten voor je bedrijf. Daarnaast ontvang je de jpeg bestanden ook in de ideale resolutie voor op je website. Dit houdt in dat de foto’s op de perfecte maat zijn om meteen te plaatsen in je WordPress website.

Foto’s tof inzetten

Houd je zelf je website bij en vind je het lastig om ze echt mooi en gaaf erop te krijgen? Pictwist kan je ook hier bij helpen. Wij weten aan welke knoppen te draaien. Volg onze training foto’s en WordPress of laat het door ons verzorgen.

Uiteindelijk gaat het om het eindresultaat, je wilt een spetterende en verbluffende indruk maken op je website. Maar ook op social media, in flyers en artikelen. Wij helpen je graag!

Zichtbare Klant

Toffe foto’s die geweldig op je website staan. Daar worden mijn klanten blij van. Blije en zichtbare klanten maken mijn dag helemaal top!