Fotoshoot bedrijfsfotografie John Beringen Pictwist
Fotoshoot Ondernemer John Beringen
30-03-2018
Ondernemersfotografie
Ondernemersfotografie WorkArt
05-06-2019
Fotoshoot bedrijfsfotografie John Beringen Pictwist
Fotoshoot Ondernemer John Beringen
30-03-2018
Ondernemersfotografie
Ondernemersfotografie WorkArt
05-06-2019

Mensen doen zaken met mensen!
 

Websitefotografie voor Arco PrinsProfessionaliseren

Arco Prins helpt het MKB en de zorg om werkprocessen te optimaliseren. Meer effectiviteit en efficiëntie zorgen voor meer overzicht, rust en minder stress bij de medewerkers. Mensen doen zaken met mensen en niet met bedrijven. Hij wilt laten zijn waarom ze zaken moeten doen met hem. Fotografie draagt substantieel bij aan de identiteit en herkenbaarheid van Arco Prins. Voor Arco was het dus hoog tijd voor professionele bedrijfsfotografie. Hoog tijd dus voor een professionaliseringsslag. Hij had al een prachtige website laten bouwen (door Succes Websites).Toch was het daar nog niet mee compleet. Want zelf gemaakte of gevonden plaatjes gebruiken is leuk, maar laat je niet van je meest professionele kant zien. Gevonden foto's zijn veelal onpersoonlijk, zelf gemaakte foto's zijn meestal niet in een stijl die perfect bij het bedrijf past. Tijd dus voor een fotoshoot: "De Ondernemer in Beeld" bij Pictwist.

The Making Of

We troffen het met het weer, de gewenste blauwe luchten waren zelfs strakblauw. En er was lekker wat volk buiten op deze zonnige vroege herfstdag. Perfect dus voor wat spontane figuranten. Mariëtte Postma, De persoonlijkheids Stylist was deze dag ook aanwezig en heeft de visagie en de kleding styling verzorgd. Dit keer in een restaurantje de visagie, en het maken van de kledingselectie in de parkeergarage. Ook voor mij was het weer een enerverende ochtend, ik heb mij in allerlei bochten weten te wringen...
 
 

Kernwaarden

Resultaatgericht, Eenvoudig, Onderscheidend.

Gedrag

Snelle denker, gas erop en gaan, transparant en enthousiast.

Stijl

Je luistert eerst naar de behoeften van de klant en voegt vervolgens waarde toe op een snelle, daadkrachtige wijze. Dit vraagt moed, durf en daadkracht.

Locatie

De locatie moet rust, structuur, ruimte en balans uitstralen. Vloeiend zoals een roltrap, waar stilstand niet mogelijk is. Kantoor achtig en licht. Ik denk aan een een kantorenplein met (rol)trappen. Na even zoeken zijn we op een prachtige plek in Amsterdam beland.
 
 

Het verschil

Alleen al de fotografie van een website aanpassen maakt een groot verschil in hoe wij een website beleven. Verzorgd, professioneel, in balans, zakelijk, allemaal pluspunten voor een goede website. Wist je bijvoorbeeld dat veel websitebouwers bij voorkeur eerst de foto's in handen hebben? Op deze manier kunnen zij namelijk veel beter meteen het perfecte resultaat creëren. Foto's kunnen een website maken, maar dus ook kraken!
 
 
 
 
 

Mariske Krijgsman

de fotograaf van pictwist


Mariske Krijgsman is de eigenaar van en de fotograaf achter Pictwist. Zij is ervan overtuigd dat het essentieel is foto’s te personaliseren. Om te visualiseren waar jij en jouw bedrijf voor staan! Als bedrijf kies je een communicatie taal. Hier hoort een passende beeldtaal bij. Zij brengt in beeld wat jij wilt zeggen. Haar missie: Alle ondernemers voorzien van een persoonlijke en professionele website, met behulp van passende fotografie! Mariske is ook de drijfveer achter de profielfoto’s van www.linkedinprofielfotograaf.nl Deze blog is vrij te kopiëren en te plaatsen onder vermelding van de bron: Mariske Krijgsman, www.pictwist.nl.