ONTDEK HET ARCHETYPE
DE MINNAAR


 

 

 

 

 

 

DE MINNAAR
De minnaar verlangt naar intimiteit en diepgang, is gepassioneerd en kan intens genieten.
 

De minnaar is 1 van de 12 archetypen welke psychologisch zijn onderbouwd door Carl Jung. Wil je echt kloppend beeldmateriaal voor je merk dan helpen de archetypen jou om te ontdekken wat jouw aantrekkingskracht is en hoe deze in beeld te vangen!

Lees hier meer of de 12 archetypen

Ontdek hier welk archetype er in jou schuil gaat!

 
 

Ben jij een minnaar?

 

 

Ben jij iemand die échte schoonheid en kwaliteit waardeert? Breng jij mensen dichter bij elkaar of laat je ze intens genieten met jouw product of dienst? Vriendschap, intimiteit en echte verbinding zijn belangrijk voor je… en je laat anderen zich geliefd en speciaal voelen, de allermooiste mens op aarde?

Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je een minnaar bent!Wat een feest en avontuur!

Want er zijn al zoveel kleurloze merken. Bijvoorbeeld onder de coaches, met foto's met duinen en blauwgewolkte luchten.

Hoe zorg jij ervoor dat je opvalt, dat jouw merk een onuitwisbare indruk achterlaat. Op een manier die echt bij jou past. Ontdek met de archetypes wat het karakter is van je merk, wat jouw unieke verhaal is, creëer hier passende content en beeldmateriaal bij en je trekt je droomklanten aan als een magneet... 

 

Met beeld dat klopt wordt je pas echt zichtbaar!

 

#BeeldDatKlopt... HOE DAN?

Wat een goed idee, #beelddatklopt... maar hoe ziet dit er dan uit?

Het archetype de minaar laat zich graag op eenzelfde manier in beeld brengen, ontdek hier of de minnaar ook klopt voor jou!

 

ONTDEKKEN

Ik heb hierboven in kaart gebracht welke beelden passen bij het archetype de minnaar. Niemand is puur en alleen 1 archetype, jij dus ook niet! Iedereen heeft zijn eigen unieke mix van archetypen welke echt kloppen. Het is daarom belangrijk dat je voor jezelf ontdekt wat klopt voor jou!

Ben je benieuwd hoe dat er voor jou uitziet? Bovenstaande stappen zijn een klein onderdeel van het beeldkompas, ga op ontdekking met mij en volg het hele beeldkompas!

your adventure starts here...