BelgerCoaching in the spotlight
15-06-2017
websitefotografie
Websitefotografie Arco Prins
06-03-2019
BelgerCoaching in the spotlight
15-06-2017
websitefotografie
Websitefotografie Arco Prins
06-03-2019

Succesvol doorgroeien!
 

Fotoshoot van John Beringen


Trainer, coach en spreker - een échte ondernemer in beeld

Als ondernemer ben je nooit alleen, als je wilt opvallen, je kop boven het maisveld wilt uitstekend, dan is een professionele fotoshoot een must.
John Beringen is pragmatisch, een echte people manager met helikopterview. Hij laat managementteams groeien met behulp van coachen en trainen. Zodat zij vanuit hun kracht, overtuiging en motivatie gaan handelen om het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor worden werknemers succesvolle medewerkers en organisaties succesvolle organisaties.
Mensen doen zaken met mensen en niet met bedrijven. Daarom wil John laten zien waarom ze zaken moeten doen met hem. Fotografie draagt substantieel bij aan de identiteit en herkenbaarheid van John Beringen. Benieuwd naar het resultaat van de fotoshoot? Lees en scrol dan snel verder.

Achter de schermen

We hebben gekozen voor een industriële look en feel. Een ketelhuis waar (vroeger) de temperatuur en druk hoog kon oplopen. Net zoals in het bedrijfsleven, moet je weten aan welke knoppen te draaien. Een locatie met de kleuren van zijn huisstijl erin. Samen met Mariëtte Postma, (De persoonlijkheids Stylist voor de visagie en de kleding styling) zijn we een ochtend op pad gegaan. En zoals het kan regenen in Nederland, zo hoosde het ook deze ochtend. Maart roerde duidelijk zijn staart en wat is het dan fijn om zo'n gave binnen locatie tot je beschikking te hebben. Een fotoshoot locatie en beide zijden een waanzinnige ramenpartij, waar je zelfs op zo'n donkere dag met natuurlijk licht kan fotograferen.

Zo kwam deze fotoshoot tot stand

Een fotoshoot met gave en goed bruikbare foto's vraagt een goede voorbereiding. Ik doe dit door een fotoshootplan op te stellen. Als ondernemer weet je wie je bent en waar je voor staat. Je hebt je kernwaarden, missie en visie helder. Waarschijnlijk heb je ook al een huisstijl die past bij jou en je bedrijf. Hier sluiten we mooi op aan. We zorgen dat je 1 taal spreekt met je visuele communicatie!

Kernwaarden

De kernwaarden voor John zijn - empathisch
- pragmatisch
- communicatief (met alle lagen van de organisatie)
- mensen helpen
- professioneel
- integer
- serieus maar met plezier.

Gedrag

- Aanpakker
- heldere communicatie

‘John's Geloof’

Bij succesvolle bedrijven staan mensenmensen aan het roer die zich niet beter voelen dan alle andere medewerkers. Ze maken in hun rol de grote, strategische beslissingen, maar stellen zich niet boven de rest. In deze bedrijven heerst een fijne werksfeer, durven collega’s elkaar feedback te geven en werkt iedereen hard in een passende functie die goed aansluit bij hun talent.

De kern + visuals = het fotoshootplan

Deze ingrediënten vat ik samen met het beeld dat ik voor ogen zie tot een fotoshootplan. Hieruit volgt het kledingadvies, de locatie en welke foto's we uiteindelijk maken. Dit allemaal omdat een goede voorbereiding écht het halve werk is! Succes gegarandeerd!
 
 • Ik heb Mariske Krijgsman leren kennen via de Zakelijk Succes Academy en heb haar benaderd met de vraag of zij de foto’s wilde maken voor mijn website. Vervolgens heeft Mariske zich verdiept in mij website teksten en hebben we een goed gesprek gehad over mijn kernwaarden, missie, visie en wensen. Naar aanleiding hiervan heeft ze een fotoshootplan geschreven waarin helder werd hoe, wat en waar we de fotoshoot gingen doen.

  De volgende dag heb ik een gesprek gehad met de visagiste en styliste Mariëtte Postma over de kleding etc. Dit leverde een flinke lijst op een items om mee te brengen naar de shoot.

  13 Maart was het dan zover, ondanks de regen buiten, was het ketelhuis, qua locatie, echt een schot in de roos.

  Nadat de kleding was bepaald en Mariëtte de visagie had gedaan begon de shoot, Mariske ging direct op een zeer professionele wijze de eerste opnames maken. De shoot was heel plezierig en bovenal gezellig, na van de lunch te hebben genoten hebben we de foto’s bekeken en een selectie gemaakt, kortom al met al een mooie dag, op een mooie locatie met als resultaat prachtige foto’s voor mijn website.

  Ik kan Mariske Krijgsman en Mariëtte Postma dan ook van harte aanbevelen als je verzekerd wilt zijn van een mooie foto’s voor je website. Ik heb een ontzettend leuke dag gehad en ben zeer dankbaar voor het resultaat.

  Bekijk de website van John Beringen!

  John Beringen
  johnberingen.nl

Mariske Krijgsman

de fotograaf van pictwist


Mariske Krijgsman is de eigenaar van en de fotograaf achter Pictwist. Zij is ervan overtuigd dat het essentieel is foto’s te personaliseren. Om te visualiseren waar jij en jouw bedrijf voor staan! Als bedrijf kies je een communicatie taal. Hier hoort een passende beeldtaal bij. Zij brengt in beeld wat jij wilt zeggen. Haar missie: Alle ondernemers voorzien van een persoonlijke en professionele website, met behulp van passende fotografie! Mariske is ook de drijfveer achter de profielfoto’s van www.linkedinprofielfotograaf.nl Deze blog is vrij te kopiëren en te plaatsen onder vermelding van de bron: Mariske Krijgsman, www.pictwist.nl.