websitefotografie
Websitefotografie Arco Prins
06-03-2019
websitefotografie
Websitefotografie Arco Prins
06-03-2019

Blijvende ontwikkeling brengen!
 

Ondernemersfotografie voor WorkArtProfessionaliseren

Bij een nieuwe website horen mooie foto's, die conclusie had Ingrid al direct gemaakt. In de fotografie voor haar bedrijf hebben we vooral Ingrid naar voren gebracht, want zij IS haar bedrijf. Echte ondernemersfotografie dus!
Ingrid verenigt ogenschijnlijke tegenstellingen in haar zelf. Zo is zij:
- Scherp & zacht
- Analytisch & sensitief
- Communicatief & Luisterend
- Krachtig & kwetsbaar
- Materieel & spiritueel

Logo-Work-Art-transparant
Deze tegenstellingen vind je ook terug in haar logo. Zacht, scherp, warm en groot contrast door het zwart en wit. Deze contrasten en kleuren hebben we in de fotografie terug laten komen.

The Making Of

Gelukkig hebben wij gekozen voor een fototshoot binnen in een trainingslocatie waar Ingrid graag haar trainingen geeft. Terwijl wij lekker warm binnen zaten, liet september zich van zijn ontstuimige en natte kant zien. Mariëtte Postma, De persoonlijkheids Stylist was deze dag ook aanwezig en heeft de visagie en de kleding styling verzorgd.
 
 

Kernwaarden

Analytisch, communicatief, luisterend, krachtig en kwetsbaar.

Gedrag

Onderzoekend, verborgen pijn boven tafel krijgen, commitment creëren.

Stijl

Je onderzoekt de belemmeringen in de organisatie en staat vooral stil bij de ongemakkelijkheden en de verborgen pijn. Daar ligt meestal de oorzaak van en de sleutel voor een doorbraak.

Locatie

De locatie laat tegenstellingen laten zien, scherp en toch zacht, licht en donker.
 
 

Het vershil

Alleen al de fotografie van een website aanpassen maakt een groot verschil in hoe wij een website beleven. Verzorgd, professioneel, in balans, zakelijk, allemaal pluspunten voor een goede website. Wist je bijvoorbeeld dat veel websitebouwers bij voorkeur eerst de foto's in handen hebben? Op deze manier kunnen zij namelijk veel beter meteen het perfecte resultaat creëren. Foto's kunnen website maken, maar dus ook kraken!
 
 
 
 
 

Mariske Krijgsman

de fotograaf van pictwist


Mariske Krijgsman is de eigenaar van en de fotograaf achter Pictwist. Zij is ervan overtuigd dat het essentieel is foto’s te personaliseren. Om te visualiseren waar jij en jouw bedrijf voor staan! Als bedrijf kies je een communicatie taal. Hier hoort een passende beeldtaal bij. Zij brengt in beeld wat jij wilt zeggen. Haar missie: Alle ondernemers voorzien van een persoonlijke en professionele website, met behulp van passende fotografie! Mariske is ook de drijfveer achter de profielfoto’s van www.linkedinprofielfotograaf.nl Deze blog is vrij te kopiëren en te plaatsen onder vermelding van de bron: Mariske Krijgsman, www.pictwist.nl.