ONTDEK HET ARCHETYPE
DE ONSCHULDIGE


 

 

 

 

 

 

De Onschuldige
Staat voor blijheid, zorgeloosheid en positiviteit. Hij communiceert een eenvoudige boodschap, die verfrissend en transparant is. Je kan op ze vertrouwen en ze geven een positieve impuls.
 

De onschuldige is 1 van de 12 archetypen welke psychologisch zijn onderbouwd door Carl Jung. Wil je echt kloppend beeldmateriaal voor je merk dan helpen de archetypen jou om te ontdekken wat jouw aantrekkingskracht is en hoe deze in beeld te vangen!

Lees hier meer of de 12 archetypen

Ontdek hier welk archetype er in jou schuil gaat!

 
 

Ben jij een onschuldige?

 

 

Ben jij iemand die de dingen kinderlijk eenvoudig weet te maken, handel je vaak vanuit een moraal? En ben je een optimist die gelooft dat het leven niet ingewikkeld of zwaar hoeft te zijn?

Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je een onschuldige bent!Wat een feest en avontuur!

Want er zijn al zoveel kleurloze merken. Bijvoorbeeld onder de coaches, met foto's met duinen en blauwgewolkte luchten.

Hoe zorg jij ervoor dat je opvalt, dat jouw merk een onuitwisbare indruk achterlaat. Op een manier die echt bij jou past. Ontdek met de archetypes wat het karakter is van je merk, wat jouw unieke verhaal is, creëer hier passende content en beeldmateriaal bij en je trekt je droomklanten aan als een magneet... 

 

Met beeld dat klopt wordt je pas echt zichtbaar!

 

#BeeldDatKlopt... HOE DAN?

Wat een goed idee, #beelddatklopt... maar hoe ziet dit er dan uit?

Het archetype de onschuldige laat zich graag op eenzelfde manier in beeld brengen, ontdek hier of de onschuldige ook klopt voor jou!

 

ONTDEKKEN

Ik heb hierboven in kaart gebracht welke beelden passen bij het archetype de onschuldige. Niemand is puur en alleen 1 archetype, jij dus ook niet! Iedereen heeft zijn eigen unieke mix van archetypen welke echt kloppen. Het is daarom belangrijk dat je voor jezelf ontdekt wat klopt voor jou!

Ben je benieuwd hoe dat er voor jou uitziet? Bovenstaande stappen zijn een klein onderdeel van het beeldkompas, ga op ontdekking met mij en volg het hele beeldkompas!

your adventure starts here...