Robert Belger

BelgerCoaching


Ik heb Mariske ingehuurd omdat ik mij als coach wil onderscheiden en ik wil laten zien waarom ik de ideale coach ben voor jou. Om dit te bereiken ben ik er van overtuigd dat je in je communicatie een sfeer moet neerzetten en iets van jezelf moet laten zien. Het product van Mariske, Personal IMAGE Branding, is precies wat in dit kader zocht.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek onderzocht ze waarvoor ik als coach sta. Dit heeft mij goed geholpen in het proces om tot de essentie van mijn coachbedrijf te komen. Met behulp van een moodboard heeft ze haar idee kort omschreven om te checken of we op dezelfde lijn zaten.

Mariske heeft voor mij de locatie voor de fotoshoot geregeld en ze gaf me tips met betrekking tot kleding- en kleurenkeuze. Ik hoefde alleen maar op de locatie van de fotoshoot te verschijnen, spannend! De sfeer op locatie was erg ontspannen en de samenwerking met visagiste Mariëtte Postma was uitstekend, zij vullen elkaar heel goed aan.

Het resultaat is echt heel goed geworden! Mijn website straalt precies de sfeer uit waar ik naar op zoek was! Iedereen die zichzelf wil onderscheiden met pakkend beeldmateriaal adviseer ik daarom Mariske in te schakelen.

Bekijk de website van BelgerCoaching

Channa van Doorn

De Leeuw Communicatie & Organisatie


Mariske heeft de prachtige en professionele foto’s gemaakt voor onze nieuwe website. Het is een pittige klus om de kern van een bedrijf te vertalen naar onderscheidend beeldmateriaal. Mariske denkt hierover mee en voelt heel goed aan welke beeldstijl daarbij past. Bovendien is ze pas tevreden als ze optimale en originele foto’s heeft gemaakt. Met als eindresultaat een uniek beeldmerk, dat voor meerdere doeleinden inzetbaar is.

De fotoshoot zelf is een feestje! De mooie visagie, de goede kleding- en kleursuggesties (door Mariëtte) en de professionele en ongedwongen sfeer van Mariske achter de camera, maken er een compleet ontzorgde fotoshoot van.

Kijk voor het resultaat op de website van De Leeuw Communicatie & Organisatie.

Eliza Krul

Exact Online


Dankzij Mariske hebben we in 1 dag zo’n 60 Exact collega’s van een professionele profielfoto kunnen voorzien. Een pittige klus! Die is zeer succesvol geklaard door haar goede voorbereiding en expertise als fotografe.

Ze is flexibel, sterk in haar communicatie en leuk om mee samen te werken. Ik zal haar zeker nog een keer inhuren. Ik ben dan ook heel content met mijn huidige profielfoto!