Channa van Doorn

De Leeuw Communicatie & Organisatie


Mariske heeft de prachtige en professionele foto’s gemaakt voor onze nieuwe website. Het is een pittige klus om de kern van een bedrijf te vertalen naar onderscheidend beeldmateriaal. Mariske denkt hierover mee en voelt heel goed aan welke beeldstijl daarbij past. Bovendien is ze pas tevreden als ze optimale en originele foto’s heeft gemaakt. Met als eindresultaat een uniek beeldmerk, dat voor meerdere doeleinden inzetbaar is.

De fotoshoot zelf is een feestje! De mooie visagie, de goede kleding- en kleursuggesties (door Mariëtte) en de professionele en ongedwongen sfeer van Mariske achter de camera, maken er een compleet ontzorgde fotoshoot van.

Kijk voor het resultaat op de website van De Leeuw Communicatie & Organisatie.

Robert Belger

BelgerCoaching


Ik heb Mariske ingehuurd omdat ik mij als coach wil onderscheiden en ik wil laten zien waarom ik de ideale coach ben voor jou. Om dit te bereiken ben ik er van overtuigd dat je in je communicatie een sfeer moet neerzetten en iets van jezelf moet laten zien. Het product van Mariske, Personal IMAGE Branding, is precies wat in dit kader zocht.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek onderzocht ze waarvoor ik als coach sta. Dit heeft mij goed geholpen in het proces om tot de essentie van mijn coachbedrijf te komen. Met behulp van een moodboard heeft ze haar idee kort omschreven om te checken of we op dezelfde lijn zaten.

Mariske heeft voor mij de locatie voor de fotoshoot geregeld en ze gaf me tips met betrekking tot kleding- en kleurenkeuze. Ik hoefde alleen maar op de locatie van de fotoshoot te verschijnen, spannend! De sfeer op locatie was erg ontspannen en de samenwerking met visagiste Mariëtte Postma was uitstekend, zij vullen elkaar heel goed aan.

Het resultaat is echt heel goed geworden! Mijn website straalt precies de sfeer uit waar ik naar op zoek was! Iedereen die zichzelf wil onderscheiden met pakkend beeldmateriaal adviseer ik daarom Mariske in te schakelen.

Bekijk de website van BelgerCoaching

John Beringen

johnberingen.nl


Ik heb Mariske Krijgsman leren kennen via de Zakelijk Succes Academy en heb haar benaderd met de vraag of zij de foto’s wilde maken voor mijn website. Vervolgens heeft Mariske zich verdiept in mij website teksten en hebben we een goed gesprek gehad over mijn kernwaarden, missie, visie en wensen. Naar aanleiding hiervan heeft ze een fotoshootplan geschreven waarin helder werd hoe, wat en waar we de fotoshoot gingen doen.

De volgende dag heb ik een gesprek gehad met de visagiste en styliste Mariëtte Postma over de kleding etc. Dit leverde een flinke lijst op een items om mee te brengen naar de shoot.

13 Maart was het dan zover, ondanks de regen buiten, was het ketelhuis, qua locatie, echt een schot in de roos.

Nadat de kleding was bepaald en Mariëtte de visagie had gedaan begon de shoot, Mariske ging direct op een zeer professionele wijze de eerste opnames maken. De shoot was heel plezierig en bovenal gezellig, na van de lunch te hebben genoten hebben we de foto’s bekeken en een selectie gemaakt, kortom al met al een mooie dag, op een mooie locatie met als resultaat prachtige foto’s voor mijn website.

Ik kan Mariske Krijgsman en Mariëtte Postma dan ook van harte aanbevelen als je verzekerd wilt zijn van een mooie foto’s voor je website. Ik heb een ontzettend leuke dag gehad en ben zeer dankbaar voor het resultaat.

Bekijk de website van John Beringen!

Eliza Krul

Exact Online


Dankzij Mariske hebben we in 1 dag zo’n 60 Exact collega’s van een professionele profielfoto kunnen voorzien. Een pittige klus! Die is zeer succesvol geklaard door haar goede voorbereiding en expertise als fotografe.

Ze is flexibel, sterk in haar communicatie en leuk om mee samen te werken. Ik zal haar zeker nog een keer inhuren. Ik ben dan ook heel content met mijn huidige profielfoto!