ONTDEK HET ARCHETYPE
DE MAGIËR


 

 

 

 

 

 

de magier
De Magiër brengt ons transformatie, een nieuw begin, hij brengt ons in vervoering.
 

De magiër is 1 van de 12 archetypen. Wil je echt kloppend beeldmateriaal voor je merk dan helpen de archetypen jou om te ontdekken wat jouw aantrekkingskracht is en hoe deze in beeld te vangen!

Lees hier meer of de 12 archetypen

Ontdek hier of het archetype de Magiër in jou schuil gaat!

 
 

Een onvergetelijk, misschien wel levens veranderend moment creëren, dat is de magie van de Magiër. Je vindt ze veel onder ondernemers. Zoals business coaches, life coaches, schoonheidssalons en natuurlijke geneeswijzen. Zij helpen allemaal hun klanten te transformeren.

 

Bij het archetype de magiër denk je misschien snel aan een tovenaar met zo’n puntige hoge hoed al turend in een glazenbol of zwaaiend met een toverstafje. Toch is dit beeld niet representatief voor de veelzijdigheid van dit magische archetype. Zijn kijk op de wereld brengt ons eigenlijk altijd transformatie, hij gelooft dat er meer is, iets grootser dan wie wij zijn en wat wij zien…

 

Wij houden van de Magiër omdat hij ons aanmoedigt onze dromen te realiseren, hij belooft ons verandering en maakt het onmogelijke mogelijk. Daardoor voelen we ons betoverd en geïnspireerd. Zijn ideale klant gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde en trekt hij aan met zijn charismatische leiderschap.

 
 

BELOFTE

Als je het kunt dromen,

kun je het ook doen.

DIEPSTE WENS

Begrijpen hoe

de wereld werkt.

 

motto

Shoot foR the Moon, iF You miSS You’ll land amonGSt the StaRS

Gave
win-win oplossingen vinden

Motivatie
meesterschap

Tone of voice
blik verruimend, in beweging brengend, duidelijk

Angst
onbedoelde negatieve consequenties

Zwakte
manipulatie

 


WAAROM WIJ VAN DE MAGIËR HOUDEN


Als jij weet waarom we van je houden, kan je daarop inspelen, het gevoel versterken en daarmee makkelijker klanten aantrekken.

Wij houden van het archetype de Magiër omdat hij ons aanmoedigt om onze dromen te realiseren, doordat hij het onmogelijke mogelijk maakt hangen we aan zijn lippen. We ervaren een groot verlangen, we raken er opgewonden en geïnspireerd door. Hij betoverd ons met zijn manier van denken en leven, deze grootse denker brengt transformatie, maakt dromen waar. Én dat... dat willen wij ook!

 

De Magiër past bij merken die mensenlevens transformeert, hij vergroot het bewustzijn van zijn klanten. Hij brengt gezondheid en vitaliteit waar ziekte en pijn is, zoals in de farmacie en natuurlijke geneeswijzen. Je komt ze ook tegen bij de business coaches, waar ze ondernemers transformeren van een tekort aan geld naar voorspoed en welvaart.

 
 

 
 

STRATEGIE

Werk vanuit jouw unieke ‘zesde zintuig’

 

 
 

Ben jij een Magiër?

 

 

Maak jij graag impact in het leven van anderen, maak jij dromen waar, ben jij een kei in het ontwikkelen van een visie en leef je deze ook na? Ben jij een visionair en geloof je erin dat alles mogelijk is? Werk je vanuit intuïtie en heb je charisma?

Dan zou het weleens kunnen zijn dat je een Magiër bent!

Wat eeN feeSt en aVontuuR!

Want er zijn al zoveel kleurloze merken. Bijvoorbeeld onder de coaches, met foto's met duinen en blauwgewolkte luchten.

Hoe zorg jij ervoor dat je opvalt, dat jouw merk een onuitwisbare indruk achterlaat. Op een manier die echt bij jou past. Ontdek met de archetypes wat het karakter is van je merk, wat jouw unieke verhaal is, creëer hier passende content en beeldmateriaal bij en je trekt je droomklanten aan als een magneet... 

 

Met beeld dat klopt wordt je pas echt zichtbaar!

 

#BeeldDatKlopt... HOE DAN?

Wat een goed idee, #beelddatklopt... maar hoe ziet dit er dan uit?

Het archetype de Magiër laat zich graag op eenzelfde manier in beeld brengen. Tijdens het beeldkompas doorlopen we 3 etappes!

Ontdek de rest van het BEELDKOMPAS hier!

Bij de etappe look & feel kijken we onder andere naar sfeer, kleur en locatie.

Voor het archetype de Magiër ziet dat er ongeveer zo uit:

 

ONTDEKKEN

Ik heb hierboven in kaart gebracht welke beelden passen bij het archetype de Magiër. Niemand is puur en alleen 1 archetype, jij dus ook niet! Iedereen heeft zijn eigen unieke mix van archetypen welke echt kloppen. Het is daarom belangrijk dat je voor jezelf ontdekt wat klopt voor jou!

Ben je benieuwd hoe dat er voor jou uitziet? Bovenstaande stappen zijn een klein onderdeel van het beeldkompas, ga op ontdekking met mij en volg het hele beeldkompas!

youR adveNtuRe staRtS heRe...
 
 

Zie de 12 archetypen als jouw wijze raad, waarbij er altijd een paar dominanter en krachtiger aanwezig zijn. Dit zijn de archetypen die je kan omarmen, jouw unieke mix aan archetypen die jou uniek maken!

Het begint allemaal met ontdekken welke archetypen er bij jou aan het roer staan!

 

Of lees hier verder over de andere elf archetypen:

 

 
Deze pagina is gevuld met een heleboel prachtige foto's waar ik de credits helaas niet voor kan nemen. Om goed te kunnen verbeelden welk beeld er bij dit archetype past heb ik ervoor gekozen gebruik te maken van stockfotografie. Yep, je hoort het goed, een fotograaf die gebruik maakt van stockfoto's. Ik ben ervan overtuigd dat je als ondernemer vooral moet laten zien wie je echt bent en waar je voor staat en dat de beelden moeten kloppen en bij elkaar moeten passen. Vooral dat laatste kan knap lastig zijn als je naar stockfoto's gaat zoeken. Zoals ik hierboven laat zien kan dat dus wel met stockfoto's (m.u.v. de foto's van jou). Maar dan is een goede dosis geduld wel nodig. Ik ben bijvoorbeeld 2 dagen per archetype aan het zoeken geweest. Uiteindelijk zal ik alle bovenstaande foto's vervangen met eigen werk.