Workshop fotograferen met je mobiel

Wellicht herken je het volgende als ondernemer. Je ziet op Facebook, Instagram en Twitter prachtige plaatjes langskomen. En je vraagt je meer dan dagelijks af: “Hoe doen die mensen dat toch?” Je hebt alles al geprobeerd, de opties van je mobiele camera’s getest. Zelfs de verschillende filters gebruikt. Volgens de spec’s zou je een geweldige camera hebben in je mobieltje. Eerlijk is eerlijk heel soms heb je een zalig makend lucky shot. Maar dan, dan moet je ook nog wat met de toffe foto. Wat zou het heerlijk zijn om constant gave schots te schieten. Hoe geweldig zou het zijn als deze shots ook nog eens aansluiten op jouw merk. Op de visuele communicatie van je bedrijf!

Als je niets doet dan straal je niet de professionaliteit uit waarmee je je wilt profileren. Het lukt dan niet om echt zichtbaar te worden bij je doelgroep. En opvallen ten opzichte van je concurrenten zit er al helemaal niet in.

Met de 'Workshop fotograferen met je mobiel' leer je om keer op keer schitterende plaatjes te maken die aansluiten op je visuele communicatie.


Na afloop van de workshop weet je waar je op moet letten. Je kent alle tips en trics voor mooie foto’s voor social media en je blogs. Je hebt een structuur, stijl en onderwerpen gekozen voor een consistente communicatietaal. Het kost je zelfs geen moeite meer om de foto op al je social media kanalen te plaatsen met de handige apps die de revu passeren tijdens de workshop.
 
 
 
Wil je de workshop individueel doorlopen of in-company
geven aan bijvoorbeeld de communicatie-afdeling? Neem dan
contact met mij op, ik vertel je graag over de mogelijkheden.