Creatief met kleur tijdens de Corona gekte

Wat een stilte tijdens deze Corona crisis. Al weken niet meer kunnen knutselen met mijn nichtje Esmee bijvoorbeeld, wat doe je dan tijdens deze Corona gekte? Om ons allebei een leuk "uitje" te geven heb ik 2 knutselpakketjes besteld, hetzelfde pakketje naar 2 verschillende adressen. Zo zat zij thuis aan de keukentafel en ik ook. Gezellig samen knutselen, wat was dat genieten! Allebei hebben we een bloemenspiegeltje ge-mozaïkt. Even tijd voor elkaar, speciaal voor de gelegenheid had ze haar mooiste rok aangetrokken en haar grootste glimlach opgezet. Ik moest nog even door de kleurenchaos heen, maar kon daarna ook absoluut lachen ;-)
 
 

Hectische kleurengekte

Wellicht is het echt een dingetje van mij, maar ik krijg dus echt stress van teveel materialen, structuren en kleuren door elkaar. Er moet voor mij een balans in zitten, logica. Wellicht is het mijn 'autisme'? Of mijn drang naar schoonheid... Balans zodat het rust brengt in plaats van stress geeft. Zodat je niet hoeft te raden wat er bedoeld wordt. Dus als ik dan een allemaal bonte kleuren mozaïk steentjes voor mij heb liggen denk ik echt... HELP!! Wat een chaos! Wat moet ik doen om hier weer orde in te krijgen? De kleuren creatief gebruiken helpt dan. Ik heb gekozen voor diagonale lijnen en de kleuren van de regenboog. Met af en toe toch echt een eigenzinnig 'verdwaald' steentje. De regenboog kleuren en het verloop ervan geeft mij rust. Het verdwaalde steentje triggert mij... En wat zegt mijn nichtje dan? "Dat steentje hoort daar niet hoor". Zij vindt dat dan stom, ik word daar dus juist blij van. Orde in mijn kleuren met creatief kleurgebruik.
 
 
HELP!! Wat een chaos!
 

 
 

 
Zo krijgt een spiegeltje een up-grade bij mij, van in de schuur ophangen naar, je mag in de slaapkamer wonen!!!
 

 
Met kleuren kan je uitstekend een beter balans creëren op je website, bekijk hier hoe websitefotografie voor een betere kleurbalans zorgt:

Arco Prins

WorkArt

Zo pak ik dat aan

Werkwijze