Workshop foto’s op je WordPress website plaatsen

Stel je voor, je hebt prachtig beeld dat geweldig past bij je visuele communicatie. Maar je hebt geen flauw idee wat er nu mee te doen. Tot nu toe heb je je website zelf onderhouden. Dat kan je best aardig, maar hoe kan je het geweldig maken? Het zou fijn zijn als het beeld voor een sfeer kan zorgen op je website. Je bent geen kenner, maar je ziet wel in dat je de foto’s nu niet optimaal inzet. Op je website en social media zou je veel professioneler kunnen overkomen als de foto’s echt onderdeel zijn van je stijl. Want de juiste sfeer en stijl in je onlinepresentatie geeft een boost aan je zichtbaarheid en vergroot de ‘klik’ kansen met je potentiële klanten. Al het technische geneuzel over resoluties, pixels, alt-teksten en WordPress dingen zijn voor jou een raadsel. Toch heb je graag zelf de touwtjes in handen.

Als je niets doet, heb je niet alleen die toffe foto’s voor niks laten maken. Je wordt ook nog eens niet gezien voor die vakexpert die je bent. Want professionele foto’s die houtje touwtje in je website zijn gesleuteld…. Hierdoor loop je mooie opdrachten mis.

De workshop 'foto’s op je WordPress website' plaatsen helpt je om systematisch je foto’s op de juiste manier in te zetten. Professioneel, visueel perfect en zonder verlies van kwaliteit.


Na afloop van de workshop weet je precies op welke knoppen te drukken. Je leert werken met handige (en gratis) fotobewerkingsprogramma’s. Je kan zelf banners maken en je weet hoe je de kwaliteit hoog houdt van de foto’s. Met meer inzicht in hoe beeld mooi overkomt op de website en hoe dit aan te passen in WordPress, heb je vanaf nu de touwtjes écht in handen. Je hebt de regie over jouw zichtbaarheid en dat van je bedrijf.
 
 
 
Wil je de workshop individueel doorlopen of in-company
geven aan bijvoorbeeld de communicatieafdeling. Neem dan
contact met mij op, ik vertel je graag over de mogelijkheden.