De wereld op zijn kop

En toen stond... ineens... van de 1 op de ander dag de wereld op zijn kop. Ondanks dat we het een beetje zagen aankomen, was het toch een donderslag bij heldere hemel.

Plots veranderd je overvolle agenda in een afspraakloze periode. Maar wat nu? De maatregelen worden langzaam versoepelt, maar het veranderd vooralsnog niets aan de vulling van je agenda. De tijd is aangebroken van creatief ondernemerschap. De tijd is aangebroken om je koffertje te pakken en aan deze spannende reis te beginnen.
 


 
Jij bent ondernemer geworden omdat je dan kan doen waar je echt goed in bent, waar je echt blij van wordt, op de momenten die het beste bij je passen. Mogelijk krijg je rillingen bij het idee de bizarre wereld van loonslaaf (weer) in te moeten.
 

 

Alle alarmbellen gaan rinkelen

...het is tijd voor ACTIE!
 

 
 
 

Loop niet met de massa mee

wees je eigenzinnige & authentieke ik

Wees dus uniek

precies genoeg om op te vallen, zonder te anders te zijn

Vertel jouw verhaal

Krachtig en beeldend creëer daar extra zichtbaarheid mee

Ervaar wat zichtbaarheid kan doen

en wordt een magneet voor je klanten
 
 
Ik geloof er echt in dat je met goed beeldmateriaal de aandacht kan trekken van jouw ideale klanten. En als je fotografie consistent inzet in al je social media berichten, maar ook zeker op je website dat je meer gaat opvallen. Dan hoef je het niet meer van de daken te schreeuwen! Hoe fijn is dat?
 
 
Wat zou je allemaal wel niet kunnen doen met een beeldbank van foto's, foto's van jou, want mensen doen zaken met mensen (en niet met bedrijven). Maar ook sfeermakende foto's allemaal speciaal voor jou gefotografeerd in een stijl die bij jou en je bedrijf past. Een beeldbank van foto's dus!

Daarom organiseer ik op een laagdrempelige manier met zeer voordelige (Corona) prijzen:

 
 
 
 
 
 
 

1

Afspraak maken

Via de online afspraken module kan jij je heel makkelijk aanmelden. Kies een datum, tijd en welke TOUR je wilt doen. En laat je gegevens hier achter.
2

Informatie uitwisselen

Ik stuur jou de vragenlijst toe en na ontvangst van de ingevulde lijst regelen we samen een passende locatie. Heb je hier zelf al ideeën over? Laat het mij weten.
3

Voorbereiding

Ik laat je weten op welke locatie wij elkaar gaan ontmoeten. En je ontvangt de paklijst ter voorbereiding op de fotoshoot, zodat jij precies weet wat je in moet pakken voor dit avontuur!
4

De foto's

Na de fotoshoot ontvang je van mij de bewerkte foto's. Een mooie serie bewerkt in een stijl die bij jou en je bedrijf past. Nu is het aan jou om je foto's overal in te zetten!


 

Visagie & Styling


Uiteraard kan je deze fotoshoot doen in combinatie met visagie en styling door De Persoonlijkheids Stylist. Zij zorgt ervoor dat je echt de beste versie van jezelf kan laten zien met natuurlijk ogende visagie. Tevens bekijken we gezamenlijk naar welke kleding aan te doen en maken we een keuze uit de meegebrachte kleding. Zodat je echt de juiste boodschap overbrengt en het geheel klopt met jou en de locatie. Meerprijs € 135 en wil je Mariëtte de hele fotoshoot erbij hebben voor een extra set ogen in styling, make-up, houding etc? Dan komt daar € 75 per uur fotograferen bij.
 

 

Nieuwsgierig geworden?

 

 
Heb je vragen over hoe ik de fotoshoot voor jou zou aanpakken, over de TOUR of over de locaties? Bel mij!
 

 
 
 
alle genoemde bedragen op deze website zijn exclusief BTW